Toe fo'i i le galuega pe a uma aso malolo o le Tausaga Fou Saina

Fa'atauga a Nanjing Liyuan Meafaigaluega Teuina ua saunia mo lau su'esu'ega talu mai le 31sto Ianuari, 2023. O le gaosiga o le a amata mai le 15tho Fepuari.E tele galuega e le’i mae’a a’o le’i o’o i le Tausaga Fou a Saina, a toe fo’i loa i galuega, o le a matua pisi lava a tatou tagata faigaluega.Fa'aopoopo i ai ni fa'atonuga fou na tu'uina i le Tausaga Fou a Saina, e lelei le amataga o le matou kamupani pe a uma aso malolo.O le mea lea, o le taimi tuʻuina atu o oloa taʻitasi o le a umi atu nai lo le masani, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le aofaʻi o le 1 40'HQ container, faʻaputu fata o le a ave 30 aso, fata pallet masani o le a ave 25 aso, fola mezzanine o le a ave 30 aso, pallets uʻamea. e 20 aso, ma faapena ai lava.O isi oloa e iai le mamanu faʻapitoa ma manaʻoga o le a fai sina umi atu nai lo oloa masani.

I le taimi nei, o mea uma e fesoʻotaʻi ma pisinisi faʻavaomalo e foliga lelei ma tumau.

O le mea muamua tatou te masani ona mafaufau i ai o uta i le sami.Sa matua maualuga tele uta i le afa muamua o le 2022, faaluaina e pei ona masani ai uta i le sami.O le tala fiafia na fa'ato'a to'a le uta i le sami mai le afa lona lua o le 2022. O lea ua maualalo ma mautu le uta i le sami.O le lona lua o le tau o mea mata.E faapena foi i uta o le sami, ua leva ona siitia le tau o mea mata, ae o lea ua toe foi i le tulaga masani.Ole mea mulimuli ole si'osi'omaga, a'o le'i malolo le Tausaga Fou a Saina, na fa'amatu'u mai e le tatou malo tapula'a ile COVID-19.Toeitiiti atoa le masina na matou mafatia e tau ai le siama.A uma mea uma, na matou manumalo i le fusuaga, o tagata uma i tulaga uma o loʻo soifua maloloina, e mafai ona matou folafola atu e mafai ona maeʻa uma ma tuʻuina atu i le taimi.

I se aotelega, o se taimi lelei e fai ai se oka.Afai ei ai sau fesili, lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou.O le a taumafai i le mea sili matou te mafaia e lagolago ai oe ma avatu ia te oe se tau lelei.Talosia ia te oe le fiafia ma le manuia i le tausaga a sau.


Taimi meli: Ian-31-2023